top of page
ventti design - kierratysnahkakorut - su

KÄYTTÖ- JA HOITO-OHJEET

Nahkaiset korut ovat ihanan kevyitä käyttää, ei veny korvanlehdet eikä puudu niska vaikka kyseessä olisikin iso ja näyttävä koru. Nahan tuntu ihoa vasten on myös miellyttävä ja lämmin.

 

Huomioithan, että jokainen tuote on ainutlaatuinen, koska kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä.

 

Kaikki Ventti Designin käyttämä nahka on kierrätettyä, joten jokainen tuote on yksilöllinen ja saattaa hieman poiketa tuotekuvasta. Kierrätysnahka saadaan useimmiten vanhoista nahkatakeista. Nahka on suoristettu ja puhdistettu huolella.
Vaaleat, luonnonväriset nahat voivat tummua käytössä mm. 
iholta siirtyvän rasvan vaikutuksesta.

 

Yleensä uudesta nahkasta irtoaa väriä. Koska kierrätetty nahka on ollut käytössä, ei sen pitäisi enää päästää väriä kastuessaan tai hankauksen vuoksi. Ole kuitenkin varovainen vaaleiden vaatteiden kanssa. Ventti Design ei vastaa värjäyksen aiheuttamista mahdollisista haitoista.

Säilytä koruja mieluiten roikkumassa, jotta ne eivät rypisty. Jos koru pääsee rypistymään, niin kostuta nahka vedellä ja laita se tasaiselle pinnalle suoristumaan. Kuivuttuaan tuote on taas sileä. 

Vinkki! Tuotteet toimitetaan korupahveissa, joissa niitä on helppo säilyttää myöhemminkin. Pahveissa korut kulkevat myös matkoilla mukana siisteinä ja suorina.

Nahkakoru kestää hyvin normaalia sadesäätä ja aurinkoa, mutta vältä suihkua, uimista ja saunomista nahkaisen korun kanssa. Luonnonmateriaalina nahka ei myöskään pidä alkoholipitoisista tuoksuista, hiuskiinteistä tai rasvaisista ihovoiteista.

 

Säilytäthän nahkakorusi kuivassa ja suoralta auringonvalolta suojattuna, koska aurinko ja valo haalistavat värejä ajan myötä.

 

Kaikki korujen metalliosat ovat nikkelitöntä ruostumatonta terästä, joten ne eivät muuta väriään. Korvakorukoukut ovat kirurginterästä.

Erityisherkkien kannattaa kuitenkin vaihtaa korvakorukoukut kestämäänsä materiaaliin.

Värjätyt puuhelmet saattavat päästää väriä, jos joutuvat kosketuksiin esimerkiksi hajuveden tai iholla olevan kosteuden kanssa. Pyri välttämään hajuvettä kaulalla ja ranteella korun kohdalla.

 

Oikein säilytetystä ja hoidetuista koruista on sinulle iloa pitkään!

ventti_design_-_kierratysnahkakorut_-_ha
bottom of page